Is de dokter geconventioneerd?
Door het werken met de nieuwste oogheelkundige materialen om U de beste kwaliteit te kunnen bieden, werken wij als oogartsen aan niet-geconventioneerde tarieven. Een standaard controle zal tussen de 50-55 euro kosten. Voor bijkomende technische onderzoeken en behandelingen zal er een meerprijs gerekend worden.
Wat is de wachtlijst voor een raadpleging?
De gemiddelde wachttijd bedraagt ongeveer 6 weken. Uiteraard voorzien wij extra plaatsen voor dringende problemen. Neem hiervoor telefonisch contact op.
Moet ik mijn contactlenzen uit doen als ik een afspraak heb bij de oogarts?
U moet uw contactlenzen, verpakking en onderhoudsproduct zeker meebrengen.
Wat als ik mijn afspraak niet kan nakomen?
Wanneer U niet op uw afspraak kan aanwezig zijn, is dat geen probleem, maar gelieve deze dan zo vlug mogelijk te annuleren. Dan is dewe plaats beschikbaar voor een andere patiënt. Als U uw afspraak niet tijdig annuleert, kan er een vergoeding aangerekend worden.
Wat bij een spoedgeval 's avonds of in het weekend?

's Avonds kan u terecht in het Imelda ziekenhuis: de spoeddienst is bereikbaar op het nummer 015/50.50.40 en zal u zo nodig met de (oog)arts van wacht doorverbinden. Tijdens het weekend is er een regionale wachtdienst. Hier kan U het telefoonnummer terugvinden van de arts van wacht.

Is de praktijk toegankelijk voor rolstoelpatiënten?
De praktijk bevindt zich op de begane grond. Er zijn drie trapjes aan onze voordeur.
Hoe kan er betaald worden?

Er is bancontact aanwezig.