Door het werken met de nieuwste oogheelkundige materialen om U de beste kwaliteit te kunnen bieden, werken wij als oogartsen aan niet-geconventioneerde tarieven. Een standaard controle zal tussen de 50-55 euro kosten. Voor bijkomende technische onderzoeken en behandelingen zal er een meerprijs gerekend worden.
De gemiddelde wachttijd bedraagt ongeveer 6 weken. Uiteraard voorzien wij extra plaatsen voor dringende problemen. Neem hiervoor telefonisch contact op.
U moet uw contactlenzen, verpakking en onderhoudsproduct zeker meebrengen.
Wanneer U niet op uw afspraak kan aanwezig zijn, is dat geen probleem, maar gelieve deze dan zo vlug mogelijk te annuleren. Dan is dewe plaats beschikbaar voor een andere patiënt. Als U uw afspraak niet tijdig annuleert, kan er een vergoeding aangerekend worden.

's Avonds kan u terecht in het Imelda ziekenhuis: de spoeddienst is bereikbaar op het nummer 015/50.50.40 en zal u zo nodig met de (oog)arts van wacht doorverbinden. Tijdens het weekend is er een regionale wachtdienst. Hier kan U het telefoonnummer terugvinden van de arts van wacht.

De praktijk bevindt zich op de begane grond. Er zijn drie trapjes aan onze voordeur.

Er is bancontact aanwezig.